Kontaktiraj nas

TEL: 0595-22990366

E-mail: heyi-frank@heyitech.com

No.4-12, Chongrui Steet, ekonomska i tehnološka razvojna zona, Quanzhou, Fujian Kina

HY-6108W mala unutrašnja bežična sirena

HY-6108W mala unutrašnja bežična sirena

HY-6108W mali bežični bežični siren Kratak uvod Bežična akustična optička sirena usvojila je 8-bitnu MCU tehnologiju, ugrađenu 16 dvobojna LED osvjetljenja, 1 zvučnik visoke definicije i 1 ugrađenu bateriju. Unutarnja bežična akustična optička sirena ne samo da može da se poveže sa ...

 • Značajke
 • Specifikacija
 • Srodni proizvodi
 • HY-6108W mala unutrašnja bežična sirena

  Kratak uvod

  Unutarnja bežična akustična optička sirena usvojila je 8-bitnu MCU tehnologiju, ugrađenu 16 dvobojna LED osvjetljenja, 1 visokodibelni zvučnik i 1 ugrađenu bateriju. Unutarnja bežična akustična optička sirena ne samo da može da se poveže sa domaćinom alarma preko bežičnog prenosa, već se može koristiti i kao host alarma i repetitor. Široko se koristi u bankama, prodavnicama i vili itd. Postoji zvučni signal visokog decibela i ističe treperi kada se signal pokreće, što dovodi do toga da uljez bežimo od scene u panici, ojačavajući alarm i poboljšaju Bezbednost zaštite Životna sredina.

  Kada unutrašnja bežična akustično-optička sirena radi sa bežičnim alarmom preko bežičnog prenosa, host alarma može uneti unutrašnju bežičnu akustično-optičku adresu sirene ili direktno učiti sa unutrašnjom bežičnom akustično-optičkom sirenom. Informacije o napajanju u unutrašnjoj bežičnoj akustično-optičkoj sireni, informacije o naponu baterije se prenose na host alarma putem bežičnog signala. Zatim, host alarma obaveštava korisnika o informacijama o alarmu putem SMS-a, centra i glasa. Unutarnja bežična akustična-optička sirena takođe može ukazati na status alarma / statusa za razoružavanje.

  Korisnici mogu kupiti relativne daljinske upravljače i detektore u skladu sa njihovim zahtevima kada se bežična akustična optička sirena koristi kao host alarma. Može se povezati sa ovim bežičnim dodacima i postati moćan nezavisni alarmni sistem.

  Unutarnja bežična akustična optička sirena se takođe može koristiti kao repetitor, usvajajući režim za skladištenje kako bi se automatski upisali retransmitovani detektori. Kao relej za bežični prenos kratkog dometa i relej emiter, rastojanje bežičnog prenosa je efikasno povećano.


  Glavne karakteristike

  - Koristi se kao repetitor, može prenijeti 32 bežične opreme.
  - 3 boje svetlosnih indikatora svetlosti.
  --Auto-optika obaveštava kada upravlja Arm / Disarm.
  --Status izveštava korisnike, uključujući alarm iz samih sirena, informacija AC i
  napon baterije.
  - Podrška 8 daljinskih upravljača, 32 detektora.
  - Oprezni alarm za akustički opseg kada je A / C isključen.
  - Osvetljenost osvetljenja u stanju pripravnosti.
  - snažno odvraćanje uz zvučni signal zvučnog signala i zaslepljujuća upozoravajuća svetla.
  - Olovo-kiselina baterija 3.7V / 250mAh, do 8 sati vremena peska

  Heyi Electronics je već dugi niz godina bio fokusiran na razne proizvode alarma i poznat je kao poznati brend. Dobrodošli na veleprodaju malih bežičnih sirena hy-6108w sa našim proizvođačima i dobavljačima. I prilagođeni servis se takođe nudi u našoj fabrici.
  Hot Tags: hy-6108w mala unutrašnja bežična sirena, fabrika, proizvođači, dobavljači, prilagođena, veleprodaja, brend
  Upit