Kontaktiraj nas

TEL: 0595-22990366

E-mail: heyi-frank@heyitech.com

No.4-12, Chongrui Steet, ekonomska i tehnološka razvojna zona, Quanzhou, Fujian Kina

Usa Home Security Alarm System

Usa Home Security Alarm System

Sistem kućnog sigurnosnog alarma, vaš najbolji izbor.

 • Značajke
 • Specifikacija
 • Srodni proizvodi

 • USA Home Security Alarm System

    W20 je naš vrući proizvod i prodat je u mnoge zemlje, kao što su Njemačka, SAD, ŠVEDSKA i tako dalje.

  W20 alarmni panel koji podržava trostruku mrežu, ulaznu SIM karticu za alarmni poziv i obaveštenje o SMS-u, povezivanje wifi-a radi dobijanja statusnih izveštaja, a GPRS će zameniti WiFi kada Wi-Fi ne radi. Šarišne operacije kao različita kontrola autorizacije sa vašom porodicom najbolje izbor za vas. Podrška je daljinski ažurirana firmverom pomoću APP softvera.

  Korisnici mogu lako povezati panel sa svojim pametnim telefonom pomoću aplikacije za 10 sekundi. Proverite status kuće na aplikaciji bilo kada u bilo kom trenutku. Bilo kako bilo, informacije o alarzama su gurane u više jezika, pojavljuju se informacije o alarmu na ekranu, zvuk alarma i vibracije.

  2 sata za uključivanje / isključivanje mogu se podesiti na osnovu radnog dana i vikenda. Ugrađena litijumska baterija 800 mAh može trajati više od 8 sati. Takođe podržava IP c amera, možete pratiti realno vrijeme u bilo koje vrijeme. Dakle, ova stavka je vaš najbolji izbor za zaštitite svoj dom.
      
  Heyi Electronics je već dugi niz godina bio fokusiran na razne proizvode alarma i poznat je kao poznati brend. Dobrodošli na veleprodaju usa kućnog sigurnosnog alarmnog sistema sa našim proizvođačima i dobavljačima. I prilagođeni servis se takođe nudi u našoj fabrici.
  Hot Tags: usa kućni sigurnosni alarmni sistem, fabrika, proizvođači, dobavljači, prilagođeni, veleprodaja, brend
  Upit