Kontaktiraj nas

TEL: 0595-22990366

E-mail: heyi-frank@heyitech.com

No.4-12, Chongrui Steet, ekonomska i tehnološka razvojna zona, Quanzhou, Fujian Kina

Home Security Slike

Home Security Slike

1. Instalacija panela Sve sistemske žice, uključujući žicu adaptera za struju i žicu sirene, treba skrivati ​​na zadnjoj strani panela. Panel može biti instaliran na radnom stolu ili obešen na zid uz jednostavan i praktičan rad. Instalirajte nosač prije nego što se panel postavi na stol ili zid na ...

 • Značajke
 • Specifikacija
 • Srodni proizvodi
 • home security images  1. Instalacija panela  

  Sve sistemske žice,   uključujući žice adaptera i žice sirene, treba da budu skriveni na zadnjoj strani panela. Panel može biti instaliran na radnom stolu ili obešen na zid uz jednostavan i praktičan rad. Instalirajte nosač pre nego što se panel postavi na stol ili zid tako da se osigura da je panel u centru sa dobrim GSM signalom i prijemom bežičnih signala. Držite panel od velikih metalnih predmeta, visokofrekventnih kućnih aparata, betonskih zidova i zaštitnog zida.


  Heyi Electronics je već dugi niz godina bio fokusiran na razne proizvode alarma i poznat je kao poznati brend. Dobrodošli u veleprodaju kućnih sigurnosnih slika sa našim proizvođačima i dobavljačima. I prilagođeni servis se takođe nudi u našoj fabrici.
  Hot Tags: kućne bezbednosne slike, fabrike, proizvođači, dobavljači, prilagođeni, veleprodaja, brend
  Upit