Kontaktiraj nas

TEL: 0595-22990366

E-mail: heyi-frank@heyitech.com

No.4-12, Chongrui Steet, ekonomska i tehnološka razvojna zona, Quanzhou, Fujian Kina

Najbolji sistemi bezbednosnih kamera

Najbolji sistemi bezbednosnih kamera

Najbolji sistemi bezbednosnih kamera sa alarmnim sistemom Sistem alarma W5 usvaja najsavremeniji digitalni senzor i tehnologiju prenosa, koja integriše provalere i zaštitu od požara i gasa za pametni alarmni sistem. W5 usvaja dot-matrix, glas, podržava IOS i Android aplikacijski softver. Korisnici mogu daljinski da kontrolišu i programiraju host alata Via APP, takođe podržavaju multi-jezik. Sistem usvaja tehničku obradu digitalnih signala za WIFI / PSTN bežičnu mrežu. Kada se oglasi alarm, obaveštavaće vas putem glasovnog, informacionog pritiska, iskačućeg alarma na ekranu. Alarmni sistem W5 je savjetan izbor za sigurnost lične kuće, sigurnost radne kancelarije i sigurnost fabrike sa modernim izgledom i višefunkcijskim funkcijama.

 • Značajke
 • Specifikacija
 • Srodni proizvodi
 • Najbolji sistemi bezbednosnih kamera sa alarmnim sistemom

  W5 alarmni sistem usvaja najsavremeniju digitalnu senzorsku i prenosnu tehnologiju, koja integriše provalere i zaštitu od požara / gasa za pametni alarmni sistem. W5 usvaja dot-matrix, glas, podržava IOS i Android aplikacijski softver. Korisnici mogu daljinski da kontrolišu i programiraju host alata Via APP, takođe podržavaju multi-jezik. Sistem usvaja tehničku obradu digitalnih signala za WIFI / PSTN bežičnu mrežu. Kada se oglasi alarm, obaveštavaće vas putem glasovnog, informacionog pritiska, iskačućeg alarma na ekranu. Alarmni sistem W5 je savjetan izbor za sigurnost lične kuće, sigurnost radne kancelarije i sigurnost fabrike sa modernim izgledom i višefunkcijskim funkcijama.


  Heyi Electronics je već dugi niz godina bio fokusiran na razne proizvode alarma i poznat je kao poznati brend. Dobrodošli u veleprodaju najboljih sigurnosnih kamera s našim proizvođačima i dobavljačima. I prilagođeni servis se takođe nudi u našoj fabrici.
  Hot Tags: najbolji sistemi sigurnosti kamera, fabrika, proizvođači, dobavljači, prilagođeni, veleprodaja, brend
  Upit